30TL ÜZERİ KARGO BEDAVA!

Bilgiler

SEVDİĞİN LEZZETLERLE KENDİ MÜSLİ KARIŞIMINI OLUŞTUR.

KARIŞIMI OLUŞTUR

Müsli Nedir?
Müsli lif açısından zengin özleriyle sağlığımız için oldukça faydalı bir yiyecektir. Lifli yiyecekler kabızlığı önler, kolestrolü dengeler bağırsaklarımızı korur ve sindirim sİstemimizin düzgün çalışmanıza yardımcı olurlar. Güne enerjik başlamanın en iyi yolu Kaykan Müsli ile kahvaltı etmekten geçer.

Müsli bundan yıllar önce bulunmuş bir besindir. Bazı yerlerde akşam yemeği olarak tüketilen müsli, daha çok kahvaltı sofralarında kullanılmaktadır. Bir kadın günde yarım kase müsli yiyerek günlük lif ihtiyacının %12'sini karşılayabiliyor. Müsli içeriğinde birçok vitamin ve mineral barındırmaktadır.


Müslinin Faydaları
Müsli yıllardır tüketilmektedir. insanlar müslinin sağladığı faydalar sayesinde müsliden vazgeçmemektedirler. Sağlık için birçok faydası bulunan müsli çoğu rahatsızlığı da tedavi etmektedir.
Müsli, sağlığa faydalı olan lifin en çok bulunduğu besinlerden birisidir. Çok fazla lif içerdiği için müsli gün boyu tok tutar. Müslinin içerisinde bulunan tahıllar ve kuruyemişler probiyotik bir etki gösterir.
Bağırsaklarda bağışıklığı güçlendiren yararlı bakterilerin artmasına yardımcı olarak kişinin hastalıklara karşı direncini arırır. B Lif açısından yüksek olması, müslinin kabızlığı tedavi etmesine ve önlemesine fayda sağlar.
Kolesterolü dengeler.
Sindirim sisteminin düzgün çalışmasını sağlar.
Güne müsli ile başlamak çok faydalıdır. Kişiye gün boyu harcayabileceği bir enerji verir.
Kalbe zarar veren kötü kolesterolün düşmesini sağlar.
İçeriğindeki pek çok besin sayesinde vitamin ve mineral deposudur.
Müsli, yavaş yemeyi sağlayan bir yiyecektir. Bu da müslinin yemek borusundan geçiş hızını yavaşlatır.
Mideye basınç yaparak inmeyen yiyecek sayesinde de midede reflü oluşum ihtimali azalır.
İçeriğindeki pek çok besin sayesinde vitamin ve mineral deposudur. B Müsli, yavaş yemeyi sağlayan bir yiyecektir. Bu da müslinin yemek borusundan geçiş hızını yavaşlatır. Mideye basınç yaparak inmeyen yiyecek sayesinde de midede reflü oluşum ihtimali azalır.
Proteinli ve lifli bir gıdadır. Bu da tüketen kişiyi tok tutar. Tokluk hissinden dolayı kişi yemek yemek istemez. Bu da zayıflamasına yardım eder.
Müsli çok faydalı olan besinlerdendir. Bu faydalar sayesinde müsli, herkes tarafından tüketilmektedir. Müslinin çoğu hastalığı tedavi edici ve önleyici tesiri bulunmaktadır. Her yönden sağlık için çok faydalı olan müsliyi tüketen kişilerin aklında bazı sorular oluşmaktadır.


Müsli’nin zararı var mıdır?
Müslinin bilinen herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Herkes tarafından tüketilebilecek ve faydalı olan bir besindir.


Müsli Zayıflatır Mı?
Sağlığa çok faydalı olan müslinin en çok bilinen özelliği de zayıflamaya yardımcı olmasıdır. içeriğinde çok fazla bulunan lif ve protein sayesinde sabah kahvaltıda yenmesiyle gün boyu tok tutan müsli yemek yeme ihtiyacını durdurmaktadır. Bu da zayıflamak isteyen kişiler için çok iyidir. Yemek yeme ihtiyacı duymayan kişiler ise zamanla zayıflayacaklardır.


Kaykan müsli tavsiye edilen müsli diyeti; Müsli içinde ki lif ve tok tutan tahıl ve tahıl tohumları sayesinde zayıflamaya yardımcı olur!
Sabah kahvaltıyı müsli ile yaparak öğlen ağır yemek yerine bir meyve ile (örn.elma,armut,muz gibi) geçiştirilir ve akşam yemeğinde ekmek ve karbonhidratlardan uzak durulduğu taktirde kilo vermek kaçınılmaz olur. Gün içerisinde bol bol su da tüketmek gerekir! Su sağlıklı olmasının yanı sıra yağ yakmaya da etkendir!
Tüm bu unsurları doktorunuz ve diyabetisinize danışmadan uygulamayanız !!!

Neden Kaykan Müsli?
Her ürün sipariş verildiği anda hazırlanır ve taze bir şekilde size ulaştırılır
İçeriğinde rafine şeker ve kimyasal koruyucu katkı maddesi barındırmaz tamamen sağlık ve çevrecidir. Tamamen geri dönüştürülebilir.

Diğerlerinden farkı nedir?
Kişinin kendi karışımını yapma özgürlüğü ile alerjik olduğu bir ürünü karışımına eklememe şansına sahiptir. Ayrıca tamamen doğal ve yerli malı ürünler ile katkısız biçimde hazırlanmaktadır.

Çocuklar için uygun mudur?
Çocukların kemik gelişiminde sütün (kalsiyum) önemi tartışılmaz Müsli Kids çocuklara sütü sevdirerek sağlıklı beslemeyi alıştırmak amacıyla hazırlandı. Çocuklarımıza doğa ve çevreyi sevmesi için var gücümüzle çabalıyoruz.

En iyi organik maddeler

İçerik müsli yapar, bu yüzden sadece en iyi kaliteyi kullanıyoruz ve malzemeleri en uygun iklimde ayrı ayrı saklıyoruz. Tüm içerikler sadece organik tarımdan, mümkün olduğunca bölgesel, doğal - tat arttırıcılar, renklendirici veya tatlandırıcı maddeler içermez.

El yapımı

Müsli'yi sipariş verdikten sonra nazikçe ve kısa bir süre sonra işliyoruz, böylece her zaman taze karıştırılmış müsli ile mükemmel lezzet deneyimine sahip olursunuz.

Arpa Ezmesi ( MÜSLİ TEMELLERİ )

Arpa iyi bir bitkisel protein kaynağıdır, kalıcı bir doygunluktur ve kolesterolü ve kan şekerini düşüren beta-glukan gibi sindirim için yüksek kaliteli lif sağlar. Biyodinamik arpa tanelerinden yapılan ezmeler, sağlıklı müsli için sağlam bir temel oluşturur.

Buğday Ezmesi ( MÜSLİ TEMELLERİ )

Buğday ezmesi hidrotermal olarak işlenmiş buğday tanelerine dayalıdır. Bu nazik işlem sayesinde nişasta daha iyi parçalanır, bu da pulların sindirimini kolaylaştırır ve önemli ölçüde daha aromatik hale getirir. Bu, müslilerimizin çoğu için ideal temeli oluşturur.

Çavdar Ezmesi ( MÜSLİ TEMELLERİ )

Çavdar aromatiktir ve düşük glisemik indeksi (düşük kan şekerini artırıcı etkisi) sayesinde uzun süreli enerji sağlar. Çavdar bol miktarda folik asit (çavdar için 143 µg, buğday için 87 µg) ve B1 ve E vitaminlerinin yanı sıra çinko, manganez ve potasyum içerir. Müsli'de çavdar gevreği bu nedenle normal tahıl gevreklerine iyi bir alternatiftir.

Yulaf Ezmesi ( MÜSLİ TEMELLERİ )

Diğer tahıl türlerinin aksine, yulaf karbonhidrat bakımından zengin değildir, aksine B vitaminleri bakımından güçlüdür. Tüm sabah huysuzlukları için yulaf kullanın.

Chia Tohumu ( EK TAHILLAR )

Chia tohumlarının çok faydalı olmasının nedeni, lif, omega-3 yağları, protein, vitaminler ve minerallerce zengin olmasıdır. Faydalı bir bitki proteini kaynağıdır ve özellikle vejetaryen ve vegan diyetleri için bir dizi amino asit temin eder. Yağ, protein ve lif bileşiminden oluşan yapısı nedeniyle, nispeten yavaş sindirili. Bu, kan şekeri seviyelerini dengede tutmak için uzun ve yavaş bir enerji salınmasını sağladığı anlamına gelir. 

Kara Buğday ( EK TAHILLAR )

Karabuğday, japon madımağından gelen bir ailedir ve kalorisi düşüktür. Pullar bej ila yeşilimsi-açık kahverengidir ve yüksek B ve E vitamini içeriği ile etkileyicidir. Karabuğday, müsli'deki buğday veya diğer tahıl türlerine özel bir alternatiftir! Pul pul halinde çok yumuşaktır ve kolayca sindirilebilir.

Keten Tohumu ( EK TAHILLAR )

Keten, en eski kültür bitkilerinden biridir. Tohumlar, çok yüksek oranda (% 90) doymamış yağ asitleri ile karakterize edilen yüksek kaliteli bir yağ olan % 40 keten tohumu yağından oluşur.

Mavi Haşhaş ( EK TAHILLAR )

Haşhaş tıbbi bir bitkidir ve bu nedenle, bir bileşen olarak, aslında olağanüstü bir şeydir. Gelinciye adını mavi rengi veren küçük olgun tohumları sunuyoruz. Mavi haşhaş tohumları, özellikle sıcak yemeklerle tam ceviz tadına sahiptir, bu yüzden onları pişirmek için veya organik yulaf lapası müsliğimizde bir bileşen olarak tavsiye ediyoruz.

Bal ( ÖZEL LEZZETLER )

Bal, hastalığa neden olan bakteri ve virüslere karşı dayanıklılık sağlayan antioksidan özelliği yüksek bir besindir. Faydaları; yara ve yanıkların erken iyileşmesi, kalp hastalıkları, kolon kanseri, ülser gibi hastalıkların tedavisinde kullanılabilir.

Bitter Damla Çikolata ( ÖZEL LEZZETLER )

Yüksek kakao içerikli bitter çikolata. Çok acı değil ama son derece baştan çıkarıcı. Her çikolatalı müsli için mutlak bir zorunluluktur. Bu bileşen az miktarda CO2e'ye neden olur. Bu, iklimimiz için iyidir.

Buğday Patlağı ( ÖZEL LEZZETLER )

Zengin protein kaynağı Karabuğdayın protein değeri oldukça yüksektir. Gluten içermez. Kolesterol düşürücü. Kan şekerini kontrol eder. Kansere karşı koruyucu. Yüksek tansiyonu düşürmede etkili. Kansızlığa karşı faydalı. Kilo vermeye yardımcı.

Hindistan Cevizi Yağı ( ÖZEL LEZZETLER )

Hindistan cevizi yağı, oldukça hafif bir yağdır. Bu özelliği dolayısyla dünyada tüketimi oldukça yaygındır.

Kakaolu Mısır Gevreği ( ÖZEL LEZZETLER )

Mısır Gevreği ( ÖZEL LEZZETLER )

Will Keith Kellogg'un keşfinden sonra, mısır gevreği dünya çapında zafer yürüyüşüne başladı. Mısır gevreğimiz ile mısır tanesinin tamamı fide ile işlenir. Bu da şekersiz organik mısır gevreklerini tam tahıl kalitesinde sunmamızı sağlıyor. Klasik "Sütlü Mısır gevreği" versiyonuna ek olarak, gevrekleri yoğurtlu yiyebilir veya organik müsli'mizi rafine etmek için kullanabilirsiniz.

Susam ( ÖZEL LEZZETLER )

Susam bir susam ailesidir ve ağırlıklı olarak Afrika, Asya ve Güney Amerika'da yetiştirilmektedir. Kemik yapımında destekleyici etkisi bilinmekte olup, beslenme açısından değerli olan doymamış yağ asitleri cilt ve doku üzerinde canlandırıcı bir etkiye sahiptir. Müsli içinde güçlerini içeriden geliştirebilir. Açıl Susam!

Tarçın ( ÖZEL LEZZETLER )

Türk mutfağında sıklıkla kullanılan tarçın, lezzetiyle ünlenmiş olmasına karşın faydaları yeterince bilinmeyen bir baharattır. Son yıllarda yapılan bilimsel araştırmalar ve özellikle de diyabet üzerindeki faydalarının keşfedilmesinin de etkisiyle tarçın, sağlığına önem verenler tarafından daha sık tercih edilmeye başlamıştır. 

Vanilya Tozu Şekersiz ( ÖZEL LEZZETLER )

Antibakteriyeldir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Vücut üzerindeki stresi azaltmaya yardım eder. Yaralardan ve hastalıklardan kurtulmayı hızlandırır.

Ay Çekirdeği ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Cildi gençleştirir. Ayçekirdeği antioksidanların bir güç merkezidir. Beyin sağlığını geliştirir. Sağlıklı bir kalp. Kilo vermek isteyenler için. Hücresel hasarı önler. Kolesterol seviyelerini dengede tutar.

Badem ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Badem Kalp İçin Mükemmel Bir Besindir: Bademde bulunan doymamış yağlar, protein ve potasyum kalp sağlığı için önemlidir. Bademin içerdiği E vitamini ayrıca etkili bir antioksidan olmasını sağlar. Bademde bol miktarda bulunan magnezyum kalp krizi önlemeye yardımcı olurken, aynı zamanda kalp hastalıkları riskini azaltır.

Ceviz ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Yüksek alfa-linolenik asit içeriği sayesinde ceviz, kan kolesterolünü normal seviyelerde tutmaya ve kan damarlarında iyi esnekliği korumaya yardımcı olur. Günde 30 gram bile olumlu etkinin elde edilmesine yardımcı olur. Ayrıca ceviz küçük santrallerdir, değerli omega-3 yağ asitleri ve birçok vitamin ve mineral içerirler. Bu nedenle kırık cevizlerimizi müsli veya atıştırmalık olarak fındık severler için tavsiye ediyoruz. 

Fındık ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Bağışıklık Sistemini Güçlendirir. Fındık yağı E vitamini açısından zengin bir kaynaktır. Tokluk Hissi Verir. 3. Sinirleri Sağlamlaştırır. Beyin Sağlığını Korur. Diyabet Riskini Azaltır. Kolestrolü Düşürür. Kansere Karşı Korur. Kabızlığı Önler.

Kabak Çekirdeği ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Kabak çekirdeği, kabak sebzelerinin içindeki çekirdeklerin alınıp, kurutularak elde edilen bir besin çeşididir. Kendine has bir tadı olan kabak çekirdeği, daha çok koyu sohbetlerin mezesi olarak tüketilir. Kabak çekirdeğinin özellikle sinir sitemi ve ruh sağlığı üzerinde çok faydası olduğu söylenir.

Kabak çekirdeği, bakır, çinko, magnezyum açısından çok zengindir. Günde ortalama tüketilen bir avuç kabak çekirdeği çok geniş bir yelpazede sağlığa katkıda bulunabilir. Bünyede bulunan serbest radikaller ve mikroplara karşı mücadele edebilir. Bunu antioksidan özelliği ile başarmaktadır.

Kabak çekirdeği, aperatif yiyecek olaması açısından bulunması ve tüketilmesi gayet kolaydır. Evde veya dışarıda iyi vakit geçirmek istediğinizde mutlaka tercih etmeniz gereken besin kaynaklarından birisi olabilir. Kabak çekirdeği tüketirken aynı zamanda ruh sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

Kaju ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Diğer kuru yemişlerle karşılaştırıldığında, kaju fıstığı daha düşük kalori içeriğine sahiptir, ancak % 20 gibi çok yüksek bir protein içeriğine sahiptir. Bu nedenle kaju fıstığı, özellikle sporcular ve hayvansal protein yemek istemeyenler için diyetlerine iyi bir katkı sağlar.Kaju parçalarımızın cevizli ve hafif tatlı aroması, ceviz müsli veya düşük karbonhidratlı müslide güzeldir. Ayrıca, yemek pişirmek için bir bileşen olarak veya salataların tepesi olarak pişirmek için fındık çiğnemenizi öneririz.

Yer Fıstığı ( KURUYEMİŞ ÇEKİRDEK )

Yerfıstığı,protein,folik asit,potasyum,fosfor,demir,çinko ve lif açısından zengindir

Ahududu ( MEYVELER )

Taze olan ahududu meyvesi gerekli işlemlerden geçirilerek kurutuluyor. Kurutulma esnasında özsuyu kaybolan meyvenin özü kalıyor. Ve bu ahududu kurusu içerisinde besin değerleri, vitaminler, etken maddeler bitkinin doğal haline oranla artıyor. Heme tazesini hem de kurtulmuş halini tüketmek aynı derecede fayda sağlamaktadır. Aralarındaki tek fark ise kurutulmuş ahududunun besin değerinin daha fazla olmasıdır.

Ananas Kurusu ( MEYVELER )

Ananasların tropikal meyvelerin kraliçesi olarak adlandırılması boşuna değildir. Çok sayıda mineral (özellikle potasyum) ve e elementlerin yanı sıra faydalı enzim bromelain içerir. Temel olarak, meyvenin metabolizmamız üzerinde alkali bir etkisi vardır, bu da asit giderme için idealdir.

Veganlara uygundur ve şeker eklenmeden garanti edilir!

Çekirdeksiz Kuru Üzüm ( MEYVELER )

Kuru üzüm en eski kültür bitkileri arasındadır: Anneler, kuru üzümün neden tüm Türkiye'de unlu mamullerde kullanıldığını zaten biliyor. * Doğal olarak şeker içerir Bu bileşen CO2e bakımından düşüktür. Bu, iklimimiz için iyidir.

Çilek Kurusu ( MEYVELER )

Çilek kurusunda da çok miktarda fosfor ve demir mevcuttur. Ayrıca C, B ve K vitamini açısından da zengindir. Çilek vücuda kuvvet verir, kolesterolü düşürür ve damar tıkanıklığını önler. Bunun yanı sıra çok iyi bir antioksidan olan çilek, bağışıklık sistemini güçlendirir, kansere karşı koruyucudur.

Elma Kurusu ( MEYVELER )

Çıtır çıtır kurutulmuş elma kurusu yoğun bir tatlı tada sahiptir ve tüm meyve müslileri için idealdir.

Erik Kurusu ( MEYVELER )

Kuru Erik ile Tanışın. Buruşuk ve mütevazi bu meyve; şaşırtıcı bir biçimde lif ve potasyum, demir ve retinol de dahil olmak üzere vitamin ve minerallerden oluşmuş bir enerji deposudur.

Hindistan Cevizi ( MEYVELER )

İçeriğindeki diyet lifi besinlerin ve minerallerin emilimini destekler. Ayrıca kusmayı ve mide bulantısını azaltır. * Hindistan cevizi yağ asitlerinin bağışıklık fonksiyonunu artırmaya ve vücuttaki sistemik inflamasyonu azaltmaya yardımcı olan güçlü antioksidanlar içerdiğini göstermektedir

Hurma ( MEYVELER )

Hurmalar, dayanıklılık sporlarında hurmaları iyi bir enerji kaynağı haline getiren yüksek oranda glikoz ve fruktozdan kaynaklanan lezzetli ve tatlı bir tada sahiptir. Ek olarak, neredeyse hiç yağ içermezler ve vitamin ve mineraller açısından çok zengindirler. Hurma, diyabet, kalp hastalığı ve kanser gibi hastalıkları önlemeye yardımcı olabilecek antioksidanlar açısından zengindir. Bu iyi özellikler, geniş bir kullanım yelpazesi ile sonuçlanır. Bu nedenle, doğranmış hurmalarımızı çok çeşitli müslilere ekledik.

İncir Kurusu ( MEYVELER )

İncir çok az asit içerir ve herhangi bir yiyeceğin en yüksek temel değerlerinden birine sahiptir. Kuru incir çok iyi enerji kaynaklarıdır, yüksek oranda lif içerir ve bu nedenle sindirimlidir. Bu nedenle kıyılmış incirlerimiz hem sporculara hem de alkali diyete uygundur. Ve doğal tatlılıkları sayesinde, örneğin yoğurtları veya meyveli ekmeği zenginleştirirler ve ayrıca atıştırmalık olarak da güzel bir tada sahiptirler. Bu nedenle müslümanlarımızın büyük bir kısmında incir kullanıyoruz.

Kayısı Kurusu ( MEYVELER )

Kayısı, gül ailesine aittir. Tatlı ve aromatik tadı onu popüler kılıyor ve doğranmış haliyle atıştırmalık veya müsli malzemesi olarak ideal. Çok iyi bir PRAL değeri ile kayısı, temel gıdaların en çok satanlar listesinde. Bu nedenle size temel organik müslilerimizi sunuyoruz. Kayısı ayrıca B1, B2 vitaminleri, C vitamini, kalsiyum ve fosfor içerir. Bu maddeler, örneğin karbonhidrat metabolizması, enerji metabolizması, bağışıklık sistemi ve dişler ve kemikler için önemlidir.

Kiraz Kurusu ( MEYVELER )

Vücudun uyku dengesini sağlayan melatonin hormonu ihtiva eden kirazı uyumadan bir iki saat önce yenilirse uykuya geçişi kolaylaştırır. Karaciğerini yükünü hafifletir. Kolestrol düşürücü etkisi vardır. Nikotinin vücuddan atılmasına yardımcı olur.

Kivi Kurusu ( MEYVELER )

A ve C vitaminleri ile potasyum, kalsiyum, demir ve magnezyumdan çok zengindir. Besleyici değeri de çok yüksektir. Yüksek lif içeriği bağırsak çalışmasında olumlu etki yaratarak sindirimi kolaylaştırır. Bu durumda kabızlığı önler.

Muz Kurusu ( MEYVELER )

Mide ve bağırsak rahatsızlıklarına son derece faydalı olan muz kurusu, kuruma sırasında protein bakımından büyük oranda zenginleşir. Böbrek hastalıklarına ve sancılarına iyi gelir. Sütle kaynatılarak içildiğinde kuvvetli öksürük ve balgam söktürücüdür. İdrar söktürücü özelliği ile de bilinen kuru muz, beyin yapısı üzerinde de etkili ve stres gidericidir. İçeriğindeki antioksidanların damar tıkanıklığına da yararları bulunur.

Siyah Üzüm Kurusu ( MEYVELER )

Kara üzüm olarak da bilinen bu şifa deposu besin, hafızayı güçlendirir, Alzheimer hastalığına yakalanma riskini önler. Zayıflamaya yardımcı olur, yağ yakmada önemli bir rol oynar. Ayrıca kuru üzümün karaciğere faydaları da saymakla bitmez. Akciğerde oluşabilecek herhangi bir enfeksiyon vs. kanser hastalığını önler.

Yaban Mersini ( MEYVELER )

Yaban mersinlerimiz şeker eklenmeden dondurularak kurutulup muhafaza edilmektedir. Bu sadece yaban mersini içindeki suyu uzaklaştırır. Bu, şu anda taze yaban mersini tadına çok yaklaşmak için en iyi yöntemdir.

Hızlı Kargo

Satın almış ürünlerimiz taze taze hazırlanıp, özel korumalı ambalajlarda hazırlanarak korumalı biçimde kargoya en geç 3 iş günü içerisinde verilir.

Kredi Kartı ile Ödeme

Satın alınan ürünlerin ödemelerini tüm bankaların banka kartı/kredi kartı ile güvenilir ve şifrelenmiş sistemimizle kolaylıkla ödeyebiliriniz.

Güvenli e-Ticaret

e-Ticaret sistemimiz tüm kontrol ve testlerden geçirilmiş olup, sayfamıza girmiş olduğunuz veriler bilginiz dışında kimseyle paylaşılmaz. Bu sebeple sistem güvenlidir.

Mail Aboneliği ile Takipte Kalın

Yapacağınız mail aboneliği ile yeni çıkan ve kampanyalı ürünleri aynı zamanda diyetisyenimiz tarafından verilen tavsiyeleri günlük olarak mailinizden de kontrol edebilirsiniz.

Müsli Karışım ve Çeşitleri

“Lezzet doğadan gelir” mottosuyla yola çıktığımız bu yolculukta Türkiye’nin en değerli ve özel topraklarında tamamen Türk Çiftçiler tarafından üretilen yerli ürünleri harmanlayarak sizlere farklı Müsli Lezzetlerini sunmaya çalışıyoruz.Kaykan %100 Doğal karışımlarıyla kaliteli ürün, iyi fiyat politikasını benimseyen yapımızla Türkiye Tarım ve Orman Bakanlığından üretici belgesini alarak sizlerin doğal, sağlıklı ve lezzetli ürünler tüketmesi için özel karışımlar üretmektedir.Türk topraklarında yüzyıllardır atalarımızın yaptığı karışımları feyz alarak oluşturduğumuz ürün çeşitlerimizde sağlıklı, doğal, şekersiz ve kişiye kendini özel hissettirecek müsli türlerini üretmek ve sevdirmek için araştırma ekibimiz yoğun mesai harcamaktadır.Kaykan müşterilerinin özel isteklerine cevap vermek amacıyla Bana Özel Müsli’yi sizlere sunmuştur.Bana özel müsli ile sevdiğiniz lezzetleri bir araya getirerek hem daha zevkli hem de daha yenilikçi karışımları oluşturabilmenizi sağlamaktadır.Kimyasal ürünler içermeyen, katkısız ürünleri bir araya getirerek hem aşina olduğunuz hem de daha önce tatmadığınız tatların %100 doğal, şekersiz ve kolay tüketimiyle tüketiciler tarafından tercih edilmesinin gururunu yaşamaktayız.
KAYKAN NATURAL FOODS MÜSLİ

Kaykan Müsli Karışımları ile Lezzet Damağınızda Kalacak.

Ofis :

Kurtuluş Mahallesi Mevsim Sokak No:3/A-2 Soma-Manisa/Türkiye

Telefon : 0530 613 02 56

Mail : info@kaykan.com.tr

© 2020 Kaykan Gıda - © 2020 Kaykan Gıda - Tüm Hakları Saklıdır.